Italienske terracotta Krukker

Vores smukke Italienske terracotta krukker

Hos os kan du finde et stort udvalg af Italienske terracotta krukker, som er fremstillet af ægte italiensk ler. Disse krukker er kendt for deres rustikke og autentiske look, og er et populært valg til udendørs brug.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at Italienske terracotta krukker er porøse og derfor suger vand, når det regner eller når man vander planterne. De er som umiddelbart frostsikre, men ved alt andet, er der undtagelser. Derfor kan der i frostvejr forekomme afspring og afskalninger på krukken, hvilket ikke betegnes som en sprængning af krukken, og derfor ikke dækkes af frostgarantien.

Frostgarantien dækker heller ikke den almindelige nedbrydning af terracotta krukker, som sker som følge af det fugtige klima i Danmark og den normale slid og tæring som krukkerne udsættes for når de står ude året rundt. For at forlænge levetiden af dine terracotta krukker, anbefaler vi at du altid bruger krukkefødder, opbevarer dem tørt om vinteren eller beskytter dem mod regn og fugt.

Husk derfor:
Lerkrukker, og især terracotta-krukker, røde – brune – eller helt lyse terracotta-krukker, er naturprodukter, og er derfor også underlagt naturens kræfter.

Er du vild med det rå look? Så har vi også rustikke uglasede krukker, til den moderne have.

Besøg Ryslinge Krukke-Marked

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af produkter.

Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.