Vores historie

Om os

Vi etablerede Ryslinge Krukke-Marked i 2004. Vi fik ideen af vores søn, Thomas Banche, der dengang havde Krukkehuset i Svendborg. Han var dog på det tidspunkt begyndt at handle med krukker en gros, og ville i fremtiden koncentrere sig mere om dette.

Vores idé var, og er slevfølgelig stadig, at kunne tilbyde kunderne et stort og meget varieret udvalg af kvalitetskrukker. Så i 2003 tog vi til Vietnam for at finde en/flere producenter, der kunne fremstille krukker, som kunne opfylde vores ønsker og krav til kvalitet og design, ligesom det var vigtigt for os at finde en stabil producent med ordentlige forhold for de ansatte medarbejdere.

I 2004 kom så den første container fyldt med krukker

Det fandt vi, og i 2004 kom så den første container fyldt med krukker til Ryslinge, og vi har i dag et rigtig godt samarbejde med de 2 producenter, som vi fandt frem til dengang.

Vi har siden 2004 måtte udvide 2 gange, så vi i dag har et salgsareal på ca. 3000 m2, som er fyldt op med krukker, og også andre relaterede produkter.

Ryslinge Krukke-Marked er et rigtigt familieforetagende

Ryslinge Krukke-Marked er et rigtigt familieforetagende, idet vores datter Helle også tager del i forretningen, hvor hun primært står for Landbobutikken.

Med venlig hilsen og velkommen i vor forretning til en inspirerende og helt “ukrukket” oplevelse.

Marianne og Søren Banche Pedersen

Besøg Ryslinge Krukke-Marked

Vi står klar til at hjælpe dig i butikken, så kom forbi og se vores udvalg af produkter.

Vi er sikre på, at vi nok skal finde noget, der falder i din smag.